Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

De oude wereldatlas

De oude wereldatlas

Sustainibylity is tegenwoordig een een belangrijk onderwerp. Oude spullen kun je weggooien of hergebruiken in je nieuwe werk. 
€275,00

Ink

Ink

Spelen en boetseren met verf, druipen en kijken wat er gebeurt op het canvas. Cirkels en lijnen en terugkerend thema in mijn werken. Ook het toeval en het tot op zekere hoogte gecontroleerd laten gebeuren geeft heel spannende resultaten.
€675,00

Mijmering

Mijmering

Mijmering, met dit werk wil ik een sfeer oproepen, van tijden die voorbij zijn de herinnering, de mijmering naar voorbije tijden. De ansichtkaart en het vage versterken dit gevoel. Iedereen staart wel eens in een poeltje of beekje en droomt weg in zijn of haar gevoel. 
€675,00

Mussen tussen de lijntjes

Mussen tussen de lijntjes

Dit werk is een combinatie van acryl verf met collage elementen uit tijdschriften en oud en nieuw behang op canvas.  Geïnspireerd door een grafisch behang  is dit werk uiteindelijk ontstaan. De musjes zijn in een andere wereld terecht gekomen.
€260,00

Someone is watching you

Someone is watching you

Klein werkje Mixed Media op canvas. Gewerkt met verschillende materialen, onder andere grof zout, acryl, Oost Indische Inkt en tijdschriften. Het toeval toelaten en op het laatst nog een beetje sturen. De ogen zijn priemend en houden je in de gaten. Het werk geeft een knipoog naar het werk van Odilon Redon die ook allerlei rare schepsels in zijn schilderijen verwerkt. 
€155,00

Someone is watching you II

Someone is watching you II

Werk op canvas, mixed media. Acryl, grot zout, inkt en tijdschriften. Met een knipoog naar Odilon Redon met zijn vage, gevlekte werken met monsters erin verwerkt.
€155,00

Zonnig.

Zonnig.

Werk uit de serie cirkels. Circulair. Cirkels intrigeren mij geen begin en eind. Gelaagd en kleurig werk. Gelaagd en kleurig met een randje en een doorkijkje. Wat zie jij erin. 
€320,00

Leegte

Leegte

Leeg woonwinkelpand in Schiedam. Het licht is mooi en geeft een vervreemdend effect. Verkoopprijs is afhankelijk van soort druk en het formaat. Prijs is indicatief.
€115,00

Stoel

Stoel

Stoel achtergebleven in een leeg bedrijfspand. Het licht is mooi, waardoor er reflecties ontstaan die het beeld iets vervreemdends geven. Prijs van de foto is afhankelijk van het soort druk en het formaat. De prijs is daarom indicatief.
€115,00

Ruimte 1

Ruimte 1

Ruimte met TL verlichting, sterke vakververdeling en monochroom in kleur. Straalt rust uit  en eenvoud. (mobiele fotografie)
€30,00

Ruimte 2

Ruimte 2

Licht installatie gefotografeerd in het SMAK (België)  Zodanig gefotografeerd  dat de lichtval vanuit de ruimte is gefotografeerd en niet zozeer de lichtinstallatie. Geeft een mooi sfeerbeeld. (mobiele fotografie)
€30,00

Ruimte 3

Ruimte 3

Ruimte met lichtinstallatie gefotografeerd in het SMAK (België), Zo gefotografeerd dat op de lichtval die naar buiten valt vooral de focus lligt. Er onstaat een mooi lijnenspel en sfeerbeeld. (mobiele fotografie) 
€30,00

Ruimte 4

Ruimte 4

Gefotografeerd in het SMAK (België). Een lichtinstallatie in het museum waarbij de focus niet licht op de lichtinstallatie maar op het naar buiten vallende licht. Hierdoor ontstaat een mooi lijnenspel en sfeerbeeld.
€30,00

Ruimte 5

Ruimte 5

Naar buiten kijkend waan je je ook buiten. Binnen en buiten gaanin elkaar over. De mooie lichtinval op de vloer geeft de foto nog meer sfeer. Het lijnenspel staat in contrast met het organische buiten maar is toch subtiel aanwezig net als het mooie grijs van de vloer binnen. (Kruller Muller)  
€30,00